Pakko uskoa, kun kerran konsultti niin sanoo:

You Are a Glam Rocker!
glam-rocker.jpg
You put the "show" in rock show with your larger than life self.
No doubt, you are all about making good music...
But what really gets you going is having an over the top show.
Glitter, costumes, and wild hair are your thing - with some rock thrown in!

Muistan olleeni todistamassa ainakin seuraavien taiteen merkkipaalujen lava-aktia kuin Mud ja Alwari T.  Alvin Stardustista (Alpo Tähtisumu) on hämärä muistikuva, että olen nähnyt. Siihen aikaan vaan kiljun kittaaminen ja  hameennostokäpellykset jossakin rantapajukossa taisivat sillä kertaa olla tähdellisempää touhua.
 Glitterbandin keikan Keuruulla sentään jätin väliin, vaikka mieli teki mennä sinnekin.

Alwari kuitenkin oli glämeistä glämein!  Kyllähän esimerkiksi Dannykin kimalsi noihin aikoihin kuin joulukuusi, jopa Hurriganesin Cissen olen nähnyt kultalameessa. Olihan noita muitakin, mutta on päässyt unohtumaan..

Koetanpas tonkia jo ummehtuneesta muistojen kellarista vielä jotakin mukavaa. En ole nimittäin herran vuosiin nähnyt kaksimetristä pojanhujoppia dallailemassa hopeoiduissa kengissä, joissa on 15 sentin tai jopa 20 sentin korot. Jos vielä halusi olla oikein vakavasti otettava glamtyyppi eikä mikään pelle, niin rätisevän kireät pillifarkut tuli vuorata tinapaperilla ja mielellään vielä farkkurotsin selkämyskin. Naaraspuolinen väestö etenkin oli näissä asiossa hyvinkin muotitietoista, mutta koirasosastollakin tätä rompetta rupesi näkymään. Viimeistään sen jälkeen kun Iltatähti-ohjelmassa oli näytetty Sladen video Coz I luv You .
Ja hyvänen aika! Onhan sitä nyt Sladekin nähty.