Oli vähän mielessä, että vaihdan paitsi tämän blogin nimen, myös käyttäjänimen kokonaan uuteen kuosiin. Apunani yritin käyttää Juhana-nimigeneraattoria.

Omalla, siis oikealla nimelläni pseudonimekseni olisi tullut Kauko Kädenkatkoja.
Minun kukkaistuoksuisen herkälle ja ah niin hauraalle persoonalle tuo oli liian hurja nimi. Ei millään muistu mieleen, että olisin ikinä yhdenkään lajitoverini käsiä tullut katkaisseeksi, ainakaan tahallani.
Kauko sinänsä olisi ollut ihan kelpo. Mutta Kaukasuksella SS-joukoissa palvellut setäni etunimi oli Kauko ja häntä ei sekoiteta tähän soppaan. Häneltä kylläkin sillä reissulla vihollisen luoti oli poikkikatkaissut keskisormen.

Seuraavaksi koetin nimeä Jalo-Aatos. Sillä tuli seuraava: Juuso Sienenpesijä. Tuokaan ei kelpaa. Jos  vaikka joskus kävisi niin, että vahingossa horjahtaa keskelle blogimiittiä, niin olisiko mukava esittäytyä: Juuso Sienenpesijä... päivää!

Jalo-Aatoksen toistaiseksi lyhensin vain Jaloksi. Aatos jää hetkeksi ainakin pois, vaikka siihen nimeen liittyy muisto kouluajoiltani.
Edesmennyt Mellerin Arto piirsi sarjakuvan, jonka nimi oli "Aatos lentää". Päähenkilön esikuva oli, luultavasti  edelleenkin vankasti vaikuttava Aatos-niminen parrakas hippi.
Se  tarina lyhykäisyydessään oli sellainen, että tämä nimenomainen Aatos kiipesi riihen kurkiaiselle, levitti siellä kätensä ja rupesi lentämään.   

Eli kaipa se Koukku nyt edelleenkin vaan virkkoo mitä virkkoo .