Sirontaa keulassa on niitä hyviä bloginnimiä, joista pidän. En tosin tiedä, mitä ihmettä se tarkoittaa, mutta pohjoisessa Suomessa sen epäilemättä ymmärtävät kaikki.  Itselläni oli "lasivaatteet"-blogi aiemmin (en muuten linkitä), josta kaikki aina muistivat ihmetellä, että mikä salattu merkitys blogin nimessä oikein on?  Tai .... siis ehkä olisivat saattaneet ihmetellä, jos vain siellä blogissa joku olisi joskus vieraillut. Se muuten on yhtä kuin ikkunaverhot.

Sirontaa keulassa jakoi tietopaketin tärkeistä asioista, jotka varsinkin nk. kaksilahkeiselle väestönosalle ovat kautta historian olleet erittäin arvoituksellisia. Nimittäin naisväen alusvaatteista. On minullakin hämärä käsitys niiden mielikuvituksen rajoja hipovista substansseista, mutta miksi ihmeessä niillä on niin kummalliset nimet??
Otetaan vaikkapa alushousut, jotka miehillä tietenkin ovat alushousut. Naisilla ne ovat legginsit. Ensimmäisen kerran ikinä törmäsin tähän sanaan tässä aivan mainiossa sirontaa keulassa-blogissa, jossa minua neuvottiin, että kyse on sääryleistä .

Voisikohan sivistymättömälle moukalle, siis minulle, joku senkin selittää, miksi naisten pursoista eli tyrkyttimistä käytetään täysin käsittämätöntä, pakanallista ulkomaista sanahirviötä - push-up?  Jos pursoille mainosmiehen on kummallinen nimi pakko löytää, niin miksei kelpaa: työntää-ylös? Kauppalopoille se sana varmaankin kuulostaisi ihan liikaa Suomen kieleltä..