Palataas asiaan.
Paljon on vettä(?) virrannut Vantaassa siitä viimeksi kun tänne raapustin. Paljon on tapahtunut, jopa siinä määrin, että bloginpitäminen on jäänyt kyllä muiden hoidettavaksi tyystin.
Armahdan yleisön kuulemasta kaikista edesottamuksistani. Mainitsenpa vaan sen, että seurusteltu on vahvasti ja tehty hiljan bänät - farssimaiset sellaiset. Ts. aikaa ja ajatusta on taas täällä huseeraamiseen.

Sedistä on ollut mukava seurata nyt kesällä. On nimittäin kummasti sattunut, että hänellä on ollut ihan samat jutut kuin minullakin onneksi lukuunottamatta kuitenkaan bänejä. Usein tekikin mieli laittaa kommenttia, että ihanpa samat kuviot on läpikäyty täälläkin - ja kerran sen teinkin. Hammaslääkärikertomukseen jouduinkin pukata kommentin, että vilkaisehan minunkin postaus samasta aiheesta. Sedis oli ilmeisestikin nauranut makeasti, yhä harvemmaksi käyvällä hammastarhalla - niin ymmärsin.

Ilmoittudun siis takaisin joukkoon tummaan. Eletty on - ja vahvasti. Mutta eipä mitään, nyt se on olo  sama kuin navetasta päästetyllä vasikalla.