Tervepä terve, pitkästä aikaa.
On miestä viety kuin litran mittaa. Siitä raporttia nyt en aio antaa. No en anna, vaikka kuinka kinuatte! Sanonpa vaan, että mukavaa on ollut. Joskus muuten tekee ihan terää käydä ulkona blogistanista - anteeksi todellisuudesta. Vähän siis niin kuin vieraissa olisi oltu...
Täällä nyt kuitenkin taas olen, tässä ainoassa ja oikeassa todellisuudessa.

Vieläkö hölpötän??
Loppuu muuten tähän. Sen takia, että olen niin ujo. Mieli tekisi, mutta en mie kehtoo.

Conan O´Brienin Suomi-ohjelma oli muuten oikein hauska - vähän niinkuin asiasta toiseen.. Ihan mukava heppuhan tuo on. Enpä ole hänen ohjelmia seuraillutkaan sen kummemmin, mutta kenties sitä jatkossa joutuu. Hänhän teki itsestään vähän niinkuin vävypojan tänne. Hyvän ohjelman hän sai aikaiseksi täällä Suomi-neidon helmojen alla. Hauskaa oli, ainakin katsojilla. Olisin kuitenkin toivonut, että Halosen Tarjan vierailusta olisivat saaneet enempi irti. Varmaankin audienssia kesti kauemmin kuin tuo nyt nähty minuutti.

Kovasti tuntui studioyleisöllä olevan hauskaa, kun näytettiin Arto Nybergin ohjelman alkua. Siihen olen jo tottunut, mutta kyllä itsekin sitä silloin alkuaikoina katsoin monttu auki ja lähestulkoon lattialla mielipuolena kierin nauraen. Aivan loistavaa, että jenkkiläisille näytettiin tämä maailman tyylikkäin entree. Oppivatpahan jotakin edes.