ITSETUNTOHAASTE

Tehtävänä on luetella viisi asiaa, jossa on hyvä.

Jos tästä joku saa ripulia tai muita henkisiä vaurioita, niin öyhötykset  Tinkalle, joka minut tähän haastoi. Valitukset tulee laatia vesileimatulle paperille.

Tuosta pesee:

1. Shakissa ilmeisestikin. Sattuipa hiljattain niin, että eräs neiti-ihminen haastoi minut pelaamaan shakkia. Hän on siinä oikeasti kova luu, omien sanojensa mukaan hän yksinkertaisesti ei vaan häviä shakissa kenellekään.
Meni  haastamaan minut, joka olen pelannut shakkia viimeksi silloin kun Bobby Fischer ja Boris Spasski pelasivat kuuluisan ottelun Reykjavikissä. Vetokin lyötiin ja tämä erittäin viehättävä vastustaja ylimielisenä laittoi panokseksi, ei enempää eikä vähempää kuin - itsensä. 
Se oli sitä tavallista jauhamista, kunnes totesin, että ei shakkia näin pelata. Rupesin rohkeasti uhraamaan ja  tekemään kavalia ansoja. Yhteen sellaiseen hän lankesi ja komeasti.
En lunastanut palkintoa. Kummallakin oli ihmissuhdeasiat siinä mallissa, että ei tullut kuuloonkaan. Optio silti jäi.

2. Olen hyvä rapsuttamaan koiria ja kissoja. Tänään siitä taas tuli todiste kun vanha kaverini, chihuahua nimeltä Dala kävi kylässä. Sai kunnon kokovartalomassagen ja kylläpä osasikin taas julkean häpeämättömästi nauttia.

3. Sitten eräs, jos olisi ollut mahdollisuus silloin joskus. Fudiksessa olisin ollut litmas-tasoa. Valitettavasti meidän pikku pitäjässämme pelattiin huipputasolla vain pesäpalloa ja kaikissa mailapeleissä olen huono johtuen kai eriparin silmistäni. Optikko tuumiskeli viime kerralla asioidessani, että minulta puuttuu perspektiivinäkö. Se selittäisikin kyllä monta asiaa. Esim. sen, että tolppasyöttöihin löin huteja ja kopparina ollessani ylitseni lyötiin, että raikasi ja kenttä rullasi.

4. Meinaa jo asiat loppua, joissa olen hyvä. Olen hyvä laiskottelemaan, kun heitän sitä hommaa oikein asenteella. Osaan virtuoosimaisesti olla kuin se kuuluisa jätkän räkä piikkilangalla.

5. Olen kai hyvä onkimaan. Jostakin syystä minä saan sen pikkusintin aina, kun muut eivät saa yhtään mitään. Pitääpä harkita vakavasti johonkin rantaonkikilpailuun osallistumista. Sellaista tapahtumaa viime kesänä vähän viritettelimmekin, mutta jäi järjestämättä. Pääpalkinnoksi suunniteltiin, että se olisi ollut...enpä viitsi sanoakaan, kuka vähän bimbona pidetty julkkismissi.

Haastan ihan summassa vaikkapa sijoilla 30-34 toplistalla olevat kirjoittajat, jotka tällä hetkellä näkyvät olevan
30.

  Ihmissuhteet [i]
31.

  Elämänlankaa [i]
32.
 
 Lauran blogi [i]
33.

  Lentävä juusto [i]
34.

  Ihan kiva elämä [i]
.